Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

HEI og HÅ!!

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15


Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller.

Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til min datter i Rendalen, ellers bare litt rundt omkring her...


Når jeg er på PC'en til vanlig, så blir det til at tiden tilbringes på Facebook - der trives jeg så godt.

Ellers så broderer jeg en del igjen, og strikker.

Men skriver gjør jeg altså ikke, verken brev eller blogger..


Ønsker alle en trivelig sommer. VI har sol og varme i dag etter uker med grått vær...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Av sissi-mor - 18 maj 2009 11:52

  Datteren min på 19 er russ i år, og for de av dere som ikke riktig vet hva det innebærer har jeg funnet følgende på Wikipegia:   Russ og russefeiring er en årlig tradisjon og et norsk kulturfenomen med røtter i middelalderens karnevalstradisjoner. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se