Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Aktiv sykemelding

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23


I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke.

Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de oppgavene jeg klarer pga kneet, og var der kun så lenge jeg klarte.


I dag kontaktet jeg legekontoret for å få forlenget sykemelding til neste uke. Da skal jeg på aktiv sykemelding, og det kjennes flott ut å på en måte være på vei tilbake til jobb igjen.

Det blir neppe jobb hver dag, og ikke så veldig mange timer hver dag, men jeg er i det minste på jobb og ute blant gode kolleger igjen:)

 
ANNONS
 
eva

eva

23 maj 2009 18:41

Hoppas det blir någon ordning med ditt knä, man blir ju väldigt handikappad med ett dåligt knä. Kram

http://htt://carpe-diem.bloggagratis.se

 
eva

eva

31 maj 2009 17:21

Hoppas att du och ditt knä mår bra. Ha det så gott och sköt om dig och knäet. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
eva

eva

4 juni 2009 18:59

Gå in på min blogg och kolla vad jag har läst!!! Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
eva

eva

20 juni 2009 15:13

Vill bara önska dig en trevlig midsommar. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Av sissi-mor - 18 maj 2009 11:52

  Datteren min på 19 er russ i år, og for de av dere som ikke riktig vet hva det innebærer har jeg funnet følgende på Wikipegia:   Russ og russefeiring er en årlig tradisjon og et norsk kulturfenomen med røtter i middelalderens karnevalstradisjoner. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se