Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Mye å feire her i helgen

Av sissi-mor - 18 maj 2009 11:40


Så ble det en overveldende seier til Norge i Melodifestivalen - og jeg synes den er vel fortjent.

Den svenske sangen ble bedre jo flere ganger jeg hørte den. Den finske og islandske falt jeg for med det samme. Danmark sin var også ok.


Ellers så er jeg fremdeles sykemeldt, men skal gå på aktiv sykemelding torsdag, som er eneste arbeidsdag denne uken. Jeg møter opp kl 08 på jobb, og så går jeg så lenge jeg kjenner at jeg klarer. Jeg har ikke blitt noe bedre i kneet, snarere tvert imot.


Mens jeg satt og så tv i helgen, fikk jeg strikket en del også, to nye bamser, og dem har jeg på strikkedagboken min. Det er litt morsomt å prøve noe nytt....men antar bamseperioden min er over nå, til tross for at min datter på 16 vil gi slike til venninnene til jul...


Og som om ikke FAIRYTALE var nok å glede seg over var det 17.maifeiring i går. Det er vår nasjonaldag og feires med tog og korpsmusikk. Nå er mine unger så store at barnetoget er ikke noe attraktivt for dem lenger, ei heller leker og sosialt samvær på skolen etterpå...

I stedet hadde vi sen frokost ute på terrassen, og ellers var vi ute hele dagen, og vi grillet til middagen. En kjempefin dag!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se