Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Fredag og sol her hos meg

Av sissi-mor - 15 maj 2009 09:40


 I dag var jeg også så heldig at jeg våknet opp til strålende solskinn:)

Ser på trærne at det er litt vind, men jeg regner med at den vinden ikke vil merkes ute på verandaen min utenfor soverommet mitt. Der skal jeg sette meg så snart solen er forbi trærne, slik at den skinner rett på meg!

Etter en stund vil den ha kommet så langt at den legger terrassen på kortsiden av huset i solskinn også, så da flytter jeg meg dit. Det er så deilig å ligge og sløve på en madrass og halvsove i solen...


Om en uke fra i dag skal jeg på MR for kneet mitt, og jeg håper de finner noe slik at det kan ordnes!

Det er ikke noe koselig å gå hjemme og være sykemeldt. Ok å sitte i solen, men selv DET er bedre på en fridag enn en sykemeldingsdag.


Jeg strikker mens jeg sitter ute i solen, og i går kveld ble jeg ferdig med en bamse. Det er litt morsomt å strikke noe annet enn sokker....men det er alltid sokker jeg vender tilbake til mellom forskjellige prosjekter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se