Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Hvor tom i hodet og glemsk kan man bli?

Av sissi-mor - 13 maj 2009 08:59


Ja, det spør jeg meg om i dag. Og svaret?  Det må være at det finnes INGEN grenser for slikt!


Jeg var så sikker på at jeg hadde tannlege time i dag, og da jeg skulle SJEKKE så jeg at den timen, den var.....i går! Ja, det var jo festlig! Jeg holder på med en rotfylling, og skulle gjerne sett den bli ferdig snart.


Så nå holder jeg på å psyke meg opp til å ringe tannlegen og be om ny time. Må sikkert betale for den i går som jeg hadde fått men ikke møtt opp til.


Jeg klarer ikke følge med verken dager eller datoer av å gå hjemme i min egen verden. Hodet tømmes for innhold og tanker. Slik blir JEG av å gå her og ikke ha noe å "holde på med"

Jeg er vant til et helt annet tempo enn det dette kneet tillater for tiden. Så når tempoet settes ned klarer jeg ikke engang TENKE, ikke HUSKE......


Men NÅ klarer jeg å kose meg med te til frokost:)

 
ANNONS
 
eva

eva

13 maj 2009 17:57

En tandläkartid är väl inte svårt att glömma/förtränga :-) Här i Sverige kan vi få ett sms samma dag som vi ska till tandläkaren för att inte glömma/förtränga tiden. Fungerar jättebra! Kram från en som inte gillar tandläkaren!

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sissi

14 maj 2009 20:28

eva: Det hadde vært veldig smart. Det er lett å glemme ting,,,jeg var HELT sikker på at timen var dagen ETTER lønn....så var det helt feil.
Jaja, har frist til 26. mai å psyke meg opp nå da:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se