Direktlänk till inlägg 12 maj 2009

Sverige, Finland og Island i Melodifestivalen

Av sissi-mor - 12 maj 2009 23:11


ja, slik gikk det i kveld.

Jeg hørte, og likte ikke, den svenske sangen, og de to andre hørte jeg ikke, for jeg valgte å se CSI i stedet.

Jeg som alltid pleier å like den svenske sangen syntes altså den ikke var noe særlig...merkelig.


Torsdag er det Norge som skal forsøke å kvalifisere seg. Som vanlig er vår egen sang favoritt i norske medier.....Jeg har egentlig ikke så stor sans for den norske sangen, heller, i år. Men jeg håper naturligvis at den blir med i den internasjonale finalen på lørdag.

Dersom Norge IKKE kvalifiserer seg så er det i alle fall HELT uaktuelt å se på fianlesendingen.

Da kan jeg like gjerne lese resultatet på tekst-tv på søndagen.


Egentlig er jeg nok ikke lenger noen stor fan av Melodifestivalen....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se