Direktlänk till inlägg 12 maj 2009

Jeg forbereder julen

Av sissi-mor - 12 maj 2009 15:40


For et par dager siden tok jeg frem påbegynte broderier - julebroderier. Jeg skal gjøre ferdig denne juleløperen først. Jeg er praktsik talt ferdig med den ene siden av den.

Kjøpte den hos Atelje Margaretha, og det er der jeg pleier å kjøpe mine broderier. Det er bare julemotiver jeg har lyst å brodere da:)


Da jeg så bildet i katalogen var jeg sikker på at det kom til å gå fort å brodere det - FEIL!!  Det er mye mer arbeid på det enn det ser ut til, men jeg har for så vidt nok tid til det, da.

I alle fall så lenge jeg er sykemeldt. Det er utrolig kjedelig å være sykemeldt.

Men løperen blir fin:)

 
ANNONS
 
Dockmamman i Jämtland

Dockmamman i Jämtland

12 maj 2009 18:34

Åh vad söta tomtar, jag tycker broderier är så fina men är inte så bra på det själv

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sissi

12 maj 2009 21:14

Dockmamma: Men det er så mye annet du er veldig flink til:)
Det som skal til med brodering er tålmodighet,,og godt syn....jeg har briller når jeg sitter med det, for ellers ser jeg ikke det jeg skal....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se