Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Sykemeldt

Av sissi-mor - 11 maj 2009 16:54


Da er jeg sykemeldt en uke til, og jeg liker det fremdeles ikke.Men når jeg er som jeg er med dette kneet, så har jeg ikke noe på jobb å gjøre.


I natt hadde det kommet nysnø i fjellene, og det snødde godt under 1000 meter...


Skal ta med datteren min til min kollega en tur. Anine skal begynne å passe ungene hennes, og skal og bli kjent med dem i dag. Gutt på 12 og jente på snart 4. Min kollega er nattevakt, og hun trenger å ha en person i huset som er pålitelig og til å stole på-


Har sittet og brodert på et julebroderi i dag. Juleløper og første siden av den er snart ferdig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se