Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Typiske mai-vær

Av sissi-mor - 10 maj 2009 14:17


I dag er det konfirmasjon her i kommunen, og årets konfirmanter går i prosesjon i sine hvite kapper fra kommunehuset og opp til kirken. Stakkars ungdommer, for i dag har det regnet og blåst veldig.

Så er det ikke mange dagene til 17.mai, som er vår nasjonaldag, da alle er pyntet i sin fineste stas og går i tog.....det pleier også å være en kald dag..og gjerne regn.


Jeg sitter her med  håndarbeid, har tatt frem broderier nå, etter å ha strikket en bamse i går kveld. Nå holder jeg på med en juleløper jeg kjøpte i fjor, og jeg rakk ikke engang bli ferdig med den ene siden av den...

 Men dersom jeg fortsetter med sykemeldingen, og det kjennes ut som om jeg må det, så er det store sjanser for at det blir en viss fremdrift på broderifronten....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se