Direktlänk till inlägg 9 maj 2009

Grilling på terrassen

Av sissi-mor - 9 maj 2009 15:35I dag er det sol, og vi har enda ikke innledet grillsesongen. Men i dag skjer det!!

Dessverre er det så mye vind at det er ikke til å tenke på å sitte ute og spise, men det er godt å sitte inne og spise utegrillet mat.

Datteren min på 19 var den som handlet inn grillmaten, og hun tok kraftig i....sikkert fordi hun handlet for mine penger. Jeg tror hun må ha kjøpt alt som ikke var spikret fast på butikken....

I ovnen holder de bakte potetene på å godgjøre seg, så dette vil bli et festmåltid....forskjellige typer marinert kjøtt, sommerkoteletter...og de evinnelige grillpølsene (korv, sier dere vel i Sverige) til min sønn. Han blir 14 snart, og har så smått begynt å SMAKE forskjellige typer kjøtt, og liker kyllling, får og kalkun.....


Solen skinner så fint, og man får sommerfornemmelser, men jammen er all denne vinden kald....brrr...!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se