Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Jeg tenker seriøst på

Av sissi-mor - 8 maj 2009 10:31


å legge ned hele bloggen.

Jeg er så sjelden inne her, og jeg synes ikke at det å skrive gir meg det samme som det gjorde før.

Tror jeg får skrevet av meg på Facebook, og i de få brevene jeg fremdeles skriver.


Før kunne jeg liksom aldri få skrevet nok, men i tidens løp har jeg endret meg. Jeg vet ikke når eller hvorfor, men det har skjedd gradvis.

Jeg tror faktisk ikke det lenger er min "greie" å dele tanker og meninger med andre...Jeg synes ikke det er noe givende lenger heller....

Så jeg får se det litt an...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Charlotte

9 maj 2009 11:40

Lägg inte ner men ta en låååååååååååång paus!! Jag tror det är det bästa man kan göra när man känner att man inte räcker till eller har ork för något. Rätt som det är kommer lusten tillbaka. Det tror jag i alla fall... fast du brev är guld värt också!

 
Ingen bild

Sissi

9 maj 2009 15:33

Lotta: Det er jo pause og pause og pause jeg har hatt hele tiden.
Jeg har rett og slett ikke noe mer å si!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se