Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Ønsker Lotta til lykke med 50årsdagen:)

Av sissi-mor - 8 maj 2009 10:21

 Jeg heiser flagget for Lotta!!!


Ja, i dag er det dagen, og min søster i ånden, Lotta, runder det magiske 50-tallet.

Et halvt århundre.

Halvveis til 100...


Og allikevel er hun like ung for meg i dag som da vi "møttes" via brev på midten av 80-tallet....

Hun er alt en venn skal være, og mer til. Hun har fulgt meg i medgang og motgang, i oppturer og nedturer, i styrke og i svakhet, i visshet og i tvil.

Hun har fulgt meg via snail-mail, via e-mail, via sms, via mms, via blogg og via Facebook....

Og hun har vært her hos meg og jeg har vært hos henne...


Jeg unner deg alt godt, alt det beste, Lotta!!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Charlotte

9 maj 2009 11:41

Jag blir rörd till tårar... tack snälla goa rara andesyster och vän sedan så många år att jag nog tappat räkningen - jag tror det är 22 år sedan vi möttes via brev. 22 år i med och motgång!! Ja hoppas det blir många många år till tillsammans i världen! Utan dig skulle livet inte vara värt att leva... tack tack tack för att du finns!

 
Ingen bild

Sissi

9 maj 2009 15:34

Lotta: Det jeg skrev er ratt og slett sannheten, i den grad det er mulig å omsette den i ord.
Du er og blir en av de viktigste menneskene i mitt liv..sånn ble det, sånn er det, og sånn VIL DET FORBLI...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se