Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Quiz

Av sissi-mor - 30 mars 2009 19:23


Det er en sak jeg lurer på, og det er om det er mange flere enn meg som blir veldig opphengt i diverse quiz'er.. Jeg elsker dem, selv om de mangler både mål og mening.

Jeg mener, HVORFOR skal jeg sjekke ut hvilken av Astrid Lindgrens figurer jeg er? Hvilken nytte har det i mitt liv å vite at jeg ble Pippi, og ikke Madicken?

Allikevel, så fort det dukker opp en quiz mine Facebook-venner har tatt så skynter jeg meg for å ta den.

Kanskje kan man en gang få behov for å vite at dersom jeg var en blomst ville jeg vært en solsikke, hadde jeg vært en farge ville jeg vært rosa----det er ikke godt å vite....Og for ikke å snakke om hvilken skapning man ville vært om man levde i havet!! Det er en hel verden av muligheter!!!


Er det noen bloggere som liker å ta all verdens quiz'er....eller er det et Facebook-fenomen????

De ER jo veldig underholdende da..ja??

 
ANNONS
 
xlinx

xlinx

30 mars 2009 22:22

Jeg liker tester! Var inne på ei side nå og tok Tallinn quiz 2009. kan vinne en uke i tallin!!!!

http://xlinx.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Charolotte

31 mars 2009 07:03

Du satt ordet på det! Det är roligt och man kan skratta åt det. Som att jag är i nämnd ordning just nu: Magiker, vampyr, hunden Pluto, Madicken och Uppfinnarjocke det är väldigt skönt att veta för nu kan jag få jobb som vad som helst!! Allvarligt är det riktigt kul med dessa tester och roligast är faktiskt de som handlar om din ort!! Kul att testa vad man vet.

 
Ingen bild

Sissi

31 mars 2009 09:54

xlinx: Det hadde vært noe det:) En uke i Tallinn.... Vi diskuterte faktisk Tallinn i går, eller Riga, men det virker som om sol og bading i Side er mer ønsket av Anine og Sindre..... 15000 for to uker der, men det er i gangavstand til sentrum der vi uansett skal og spise middag om kveldene...

Lotta: Ja, hva blir man IKKE på disse quiz'ene? De er nå ok underholdning -og man må jo bare ta dem for det de er.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se