Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Lite blogging

Av sissi-mor - 28 november 2008 15:39


En av grunnene til at det er lite blogging er at internett på min pc ikke fungerer, og så er det tungvint å skrive på jentenes bærbare....liker ikke dem noe særlig. (Joda, jeg liker jentene, men ikke bærbar pc..)


Det blir ikke så mye i tiden som kommer heller, for jeg skal fremdeles strikke/brodere en del.

Lite å bake, men skal vel vaske litt rundt omkring. Jeg skal ha en avslappende desember i år også, og det er deilig at man ikke er utslitt når julen kommer.

Jeg fikk til det veldig bra i fjor, og tenker gjøre det likedan i år. I år har jeg til og med FÆRRE arbeidsdager enn i fjor...


Ellers så KAN det hende at jeg ikke kommer meg til Rendalen til xlinx neste helg som jeg har  gledet meg slik til.

En motor som driver vindusviskerne på bilen har gått i stykker, og en ny  kommer på 2.500 Hva de tar for å bytte den har jeg alt begynt å få mareritt av. De skal se på bilen på onsdag.

Hittil i år har jeg da betalt 9.800 i deler/reparasjon på bilen, blir jo mer når de skal ha betalt for arbeidet.


TYPISK uflaks at slikt skjer på denne tiden av året. Uflaks uansett synes jeg.

 
ANNONS
 
Ingen bild

charlotte

28 november 2008 16:35

Du får absolut skaffa en sådan bil som är i min blogg idag. Nej, allvarligt bilar ska hålla sig hela och inte kosta en massa onödiga pengar... men men... nu åker du till Rhendalen vad den en må kosta, du behöver komma iväg och få ledigt från allt och alla. Kanske en julklapp till dig själv? Jättefina broderier och jag säger som Eva broderi och jag är inte sams... fast jag provar och provar.

 
Ingen bild

Sissi

28 november 2008 17:07

Lotta:Jeg tenker og funderer slik på turen til Rendalen...det turen koster er 65 mil bensin....
Jeg har så lyst å reise dit at det er nesten så jeg har gledet meg mer enn til Tallinn....

Tenker å sette meg med strikking snart...jeghar jo satt meg, men ikke tatt med strikkepinnene, bare garnet.
En kollega av meg sa at dersom jeg noen sinne orker strikke herresokker så er hun interessert i å kjøpe----kan jo være ok senere det.

 
eva

eva

29 november 2008 09:39

När jag läser hur mycket det kostar att ha bil, så är jag jätteglad att jag inte är bilägare. Men visst finns det situationer då jag verkligen önskade att jag hade bil. Nu ska jag städa färdigt och sedan plocka fram adventssakerna. Firar ni advent i Norge? Ha en bra helg. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sissi

29 november 2008 21:14

eva; Det er dyrt å ha bil. Jeg synes det er dyrt med alt for tiden.. 8.900 i måneden i huslån, og 1400 i måneden i studielån...
jeg er spent på hva elektrisitetsregningen blir over jul, når vi har hengt opp lys ute og inne....
for september og oktober kostet elektrisiteten her hos meg 3.700...i januar var regningen på 5.000 Vi som bor her har landets dyreste strøm, har jeg hørt-

 
Dockmamman som blev Häxmamma

Dockmamman som blev Häxmamma

2 december 2008 10:54

Visst är det konstigt att det alltid är x-tra utgifter vid jul, likadant med alla räkningar kommer då på betalningar på ex tele, el och allt sådant...

Jag minns för 2 år sedan då jag fyllde år, fyller den 19:e december och då har jag och en kompis som tradition att baka pepparkakor med barnen, den traditionen har vi haft snart i 22 år...

Då gör vi middag tillsammans, min kompis bor nästan 2 mil från mig, vi hade gjort degen, skulle använda ugnen till middagen, SÅ går spisen sönder 5 dagar före jul!!!!

Det blev inget pepparkaksbak och maten fick vi tillaga hos min kompis och min sambo for dagen efter och köpte en ny spis...

Det blev min och sambons gemensamma julklapp, en spis *Ler*

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

fast car

4 december 2008 21:56

bra den e derdi nå da

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se