Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Hei! Se hvem som er HER...????

Av sissi-mor - 28 november 2008 15:16


Tiden går og jeg er i live og ved relativt godt mot.

Ska ha tre netter på jobb nå, og dette er min 5. jobbehelg. Men NESTE uke har jeg bare en vakt, og det blir heller ikke flere.

Jeg tar kun EN ekstra vakt til i hele desember og det er en ukes tid før jul.

Jeg trenger fred og ro nå, og jeg har jobbet masse fra midten av okt til midten av november - det er de timene som kommer på desemberlønnen, der jeg kun trekkes halv skatt, som for mitt vedkommende vil si ca 15%


Jeg har jobbet mine vakter i min 79,6% stilling, men i tillegg har jeg faktisk jobbet 66,5 timer MER enn det i disse 4 ukene. Og jeg kjenner alle disse timene på kroppen nå, ingen tvil om annet.


Har hatt med en del sokker på jobb og de ble solgt raskt,..skal gjøre det samme neste år også om jeg kommer til å strikke mer.

Saks og lim og slike ting er jo ikke noe for meg så jeg må ha garn og tråd.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se