Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Ett år siden mitt første blogg-innlegg

Av sissi-mor - 21 november 2008 00:00

Ja, så har jeg gjort det; startet min egen blogg - og det i Sverige!   At det ble en svensk blogg er fordi jeg ble inspirert av min gode venninne sin nye blogg. http://charlottas.bloggagratis.se/

Jeg vet ikke hvordan jeg skal mestre denne her, men kommer vel til å legge inn et og annet bilde, skrive det som faller meg inn... Ikke godt å si, men det virker være mange muligheter.

Jeg holder på med julebrodering for tiden, og setter meg med nål og tråd så ofte jeg kan. Er virkelig blitt hektet på dette, etter et par år med strikking.

Jeg har begynt å samle på ÅRSBILDER fra Atelje Margaretha, og broderte mitt første nå til denne julen. Det kan jeg vise her, min første års-nisse på det første innlegget i min nye blogg.

Tenker at jeg får la dette bli alt for nå, og så se om jeg får postet dette med bilde...  Jeg er ikke så veldig god på data og "nye saker" - så bare dette med blogg er et stort steg for meg å ta.  Jeg skynder meg sakte

 
ANNONS
 
Ingen bild

Charlotte

22 november 2008 18:49

Grattis på 1-årsdagen!
Hehe... jag städade för att jag var tvungen att få bort allt damm. I regel så brukar vi städa ihop, jag styr och han får städa. Men denna gång var det helt för att jag ville testa om min hosta gick bort om jag storstädade hela lägenheten och nu är det gjort! Gissa vem som inte hostar längre? Jag är så glad att jag kan andas igen så att jag fick ta hela städningen själv denna gång gjorde inte så mycket. M håller på att baka scones nu och det går bra. Det är M som är den husliga av T och M. T är totalt ointresserad fast jag säger att han måste lära sig. M kan fixa både det ena och det andra och det är jättebra. Han bangar liksom inte ut som T kan göra.
Jag bakade snabbbulle idag, lägger ut receptet i bloggen på måndag för den blev så god. Och gick fort att göra om man vill ha något till kaffe snabbt. Jag tänker inte lyfta rumpan nu för går jag ut i köket kanske m tycker jag kan göra klart scones, man vet aldrig. Saknar dig här i bloggen världen så det var så roligt att se att du varit inom mig och läst.
Kram! Snyggt broderi.

 
Dockmamman

Dockmamman

23 november 2008 09:09

Åh, vad glad jag blir att se dig!!!

Det var länge sedan, hade inte Charlotte sagt nått då har jag gått upp i taket och skriket på dig...

För det är inte så långt till Norge från oss (säger en som inte ens kan kartan *Ler*)

Hur går det med din stickning av strumpor har du hunnit med några fler par och vad ligger antalet på nu från att du började med bloggen, det skulle vara spännande att veta...

Kramar från en som saknat dig

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
eva

eva

25 november 2008 18:02

Förstår inte hur du kan skapa så fina saker med nål och tråd, för att inte tala om allt du stickar. Nål, tråd, stickor, virknålar och liknande saker är mina ovänner. Vi kommer absolut inte överens. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se