Direktlänk till inlägg 15 november 2008

lørdag

Av sissi-mor - 15 november 2008 15:14


Nå har jeg nettopp stått opp etter å ha fått sovet halve dagen. Jeg får sove godt nå etter nattevaktene mine.

Jeg har tatt på meg to netter ekstra denne helgen; natt til i dag og natt til i morgen. Så har jeg fri natt til mandag, før jeg begynner på mine egne to netter.

Jeg liker nattevaktne bedre og bedre jo lenger jeg går som nattevakt.


Jeg har fått skrevet et brev også - i går, og det er til min svenske brevvenninne Elzie. Håper hun er innom bloggen min nå en dag og leser dette, slik at hun ikke får sjokk når hun ser i postkassen sin en dag..


Det er faktisk noe som skjer med skrivingen min. Det er en prosess som har pågått over tid, og jeg vet ikke hvor den vil ende.

Jeg skriver mindre og mindre, det være seg både brev og blogg. jeg; som tidligere ALDRI fikk skrevet nok har rett og slett ikke ork eller lyst til å sette penn mot papir. Før hadde jeg et voldsomt behov for å skrive, men det har jeg ikke lenger.


I stedet har jeg fått mer og mer lyst  til å brodere, eller strikke og se tv/dvd. Jeg sliter litt når jeg på en måte får dårlig samvittighet når jeg sitter med det når jeg har denne tanken om at jeg "burde" skrive brev heller. Den tanken er helt urasjonell, det vet jeg, men den blir ikke enklere å leve med av den grunn.


Mye jobb i det siste. Jeg jobber fast 79,6 % stilling, og det er ganske bra, siden over 50% er natt. Fra 16. oktober og til i morgen har jeg i tillegg jobbet 66,6 timer ekstra, og det er mye. Nesten to vanlige arbeidsuker i tillegg det. Allikevel kjenner jeg meg ikke noe spesielt sliten. Det kjennes faktisk ikke ut som om jeg jobber så mye som jeg gjør heller.


Så jeg får nok råd til å velge den største og beste edelgranen til juletre i år også.

Den er dyrere enn vanlig gran, men mye finere også. Furu har vi ikke lyst på, og kunstig juletre er helt utelukket for oss. Vi vil ha et stort tre,som dominerer stuen :)

Joda, vi er enige om litt av hvert, ungene og jeg. I alle fall er vi enige om det viktigste!!

 
ANNONS
 
Frøken L

Frøken L

18 november 2008 12:33

Hei! Så koselig at du la igjen en kommentar. Måtte titte innom bloggen din og ser at du er en dreven blogger! Ikke minst en ivrig strikker, her er det mye inspirasjon å hente ser jeg. Jeg driver å prøver meg frem med strikking...

Ha en fin november du også, Sissi! :)

http://www.goldenslumberland.blogspot.com

 
Frøken L

Frøken L

18 november 2008 13:21

Det slo meg at Frøken L kanskej bør gi seg til kjenne? Regner med at du vet hvem jeg er hvis jeg innrømmer at jeg til tider har forsynt meg grovt av innholdet i fryseren din, og ellers i mange år levd kjellerlivets gleder i kjelleren din ;)Husker at skolebrødene som vi varmet på panelovnen var kjempegode! ;)

http://www.bgoldenslumberland.blogspot.com

 
eva

eva

21 november 2008 19:24

Tittar in och önskar dig en trevlig helg. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sissi

22 november 2008 00:05

eva: Ønsker deg en god helg også. Jeg har min 4. jobbehelg på rad denne helgen, og har en til neste helg. Men det går bra:)

Frøken L: Bætt'n...som jeg lo da jeg leste hvem du var!!!!
Jeg er nok skilt pga deg og Petters, siden jeg beskylte han jeg var gift med for å spise tom fryseren min.... Må jeg få takke deg og henne for DEN velgjerningen:)

Jeg strikker og broderer og jobber ellers masse. Gjett om jeg har gjort meg fortjent til julelønna mi!!!

Kjempeflott å høre fra ei jeg har kjent i snart 25 år...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se