Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

Bekymringer , bekymringer....

Av sissi-mor - 20 augusti 2008 10:30


 Jeg kommer ikke i gang med noe i dag heller. Skal jobbe i ettermiddag, men heldigvis bare fra halv fire til ni.

Første skoledag for ungene i dag, og sønnen min gledet seg veldig til å begynne på ungdomsskolen. Jeg håper så inderlig at han får det bra der, for han ble veldig mobbet på barneskolen, og hadde det ikke noe godt der.

Og i sommer, etter at skolen var over, mottok han stygge trusler om voldtekt og kidnapping på mobilen sin. Jeg politianmeldte det, men de har ikke funnet ut noe enda. Jeg håper og tror at det ikke var alvorlig ment med disse truslene, men heller dumme unger som skulle ha det "moro" - men jeg liker det ikke allikevel.


I ettermiddag skal han treffe faren sin for første gang på flere år, og det bekymrer meg også. Ikke lett, for det var en stygg skilsmisse han ville ha, og han kuttet også ut ungene fra livet sitt. Lettere ble det ikke da han giftet seg med sin kusine etterpå, datteren til morens søster.

Den ene datteren min møtte faren i går, og det var vel ok. Den andre vil ikke se ham i det hele tatt. Det er forståelig slik han har behandlet henne, må jeg si.

Jeg håper allikevel at det skal gjøre sønnen min godt å møte faren, selv om de kun har hatt en håndfull samtaler de siste tre årene. men det kan jo gå begge veier.

I alle fall så synes jeg at jeg har mye å bekymre meg over, og jeg skulle ønske livet var lettere. Og enklere.

Det hjelper ikke engang at det er sol ute.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se