Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Engler og demoner -Dan Brown

Av sissi-mor - 19 juni 2008 22:32

Angels & Demons

2000


Et eldgammelt hemmelig selskap...

Et fryktelig, nytt ødeleggelsesvåpen...

Et utenkelig mål...


Robert Langdon, professor i religiøs ikonologi ved Harvard og hovedpersonen i DaVinci-koden, blir tilkalt til et sveitsisk forskingngssenter for å analysere et kryptisk symbol brent inn i brystet på en myrdet vitenskapsmann.

Det han oppdager, er utenkelig: Mens den katolske kirkes mektigste menn er samlet for å velge ny pave, planlegger det hemmelige brorskapet Illuminati et spektakulært angrep på Vatikanet. Kirkens eksisitens er i fare...


 
ANNONS
 
eva

eva

20 juni 2008 09:31

Jag gillar verkligen hans böcker. Kan även rekommendera: Digital fortress och Deception point, om du inte har läst dem. Jag skriver de engelska titlarna för jag har böckerna på engelska. Ha en bra midsommar, fast ni kanske inte firar midsommar i Norge nu. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sissi

20 juni 2008 18:18

eva: Skal prøve flere av bøkene hans, har jeg tenkt.
Vi feirer St.Hansaften med å brenne bål på mandag. 23. juni hvert år, derfor er det sjelden det faller på helg.
Ha en fin feiring i helgen, du i alla fall:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se