Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Dilemma de luxe!

Av sissi-mor - 19 juni 2008 00:44


...think...think...think...


Sitter her i fred og ro og nyter stillheten, bare sus fra pc'en som er å høre.

Skal jeg sitte her og sjekke litt rundt på nettet, eller skal jeg bare gå og legge meg og kjenne hvordan søvnen kommer?


Jeg er ikke så veldig trøtt, men det er godt å ligge og slappe av innen jeg sovner også.

Så her sitter jeg og lurer på hvilken luksus jeg skal unne meg nå...

...ah, hvilket dilemma...


...think...think...think...

 
ANNONS
 
eva

eva

19 juni 2008 07:46

Tur att du inte har värre saker att bekymra dig över. Ha en bra dag. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

19 juni 2008 09:23

Hoppas du fick sova gott.
Jag har mitt eget dilemma idag. Har skrivit om det i bloggen.
Förresten.. Jag älskar Nalle Puh.. men IOR är min favorit.
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Ingen bild

Sissi

19 juni 2008 11:28

eva: Ja, det er godt i en stille nattetime at bekymringene ikke er store:) Man skal nyte slike stunder, for ett er sikkert her i livet: Tunge tanker og vanskelige dager kommer!!
Ønsker deg en god dag:)

Christa: Jeg skal komme innom og se ditt dilemma også.
Ole Brumm kaller vi Nalle Puh, og han er mitt store idol. Hilken filosofi: JA TAKK - BEGGE DELER!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se