Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Det er lett å telle feil

Av sissi-mor - 19 juni 2008 00:37


For tiden holder jeg på med et par votter, og det gikk veldig greit med den første.

Tirsdag begynte jeg på den andre, og kom ti omganger opp i mønsteret; fornøyd med innsatsen sent på kveld:)


I dag skulle jeg til å fortsette, men fikk det ikke til å stemme, og da viste det seg at feilen gjorde jeg på FØRSTE mønsteromgang! Det er så irriterende å ta opp igjen feil!!


Her sitter jeg, relativt velutdannet, bra voksen med sånn passe erfaring i livet.

Og så vet jeg tydeligvis ikke forskjellen på en og to. Å se forskjell på ROSA og LILLA er også noe jeg heller IKKE mestrer...

Jeg har så lyst til å strikke votter, men jeg ser det er helt klart for avansert - jeg bør vel holde meg til sokker da...??


               ( og så jeg som var optimist og kjøpte garn til enda et par votter!!)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se