Direktlänk till inlägg 14 juni 2008

Sprøtt

Av sissi-mor - 14 juni 2008 15:04


Nå har jeg hatt den første av tre netter på jobb for helgen, og jeg var trøtt da jeg kom hjem. Fikk ikke sove noe før jobb i går, men det er vanlig.

Jeg har begynt å strikke selbuvotter, men har også tenkt mye ¨på et annet mønster.

DE tankene fikk meg til å sove dårlig i dag, etter to timer med dårlig søvn fant jeg ut at det ikke ville være mulig å få til mer...

Og hva gjorde jeg?

Kjørte tre og en halv mil inn til byen i sol og varme for å kjøpe fem nøster garn. Ja, jeg har troen på dette mønsteret, selv om det virker ufattelig vanskelig for meg her og nå - så for sikkerhets skyld kjøpte jeg garn til TO PAR...

Det er viktig å beholde troen på at man KAN  - i alle fall når man så veldig gjerne VIL...


Bilder kan det nok slumpe til å bli når jeg får avtalt med Charlotte om å få låne mobilnummer hos dem til å fylle opp bildekvoten min igjen. Vi får se.

Nå skal jeg spise en forsinket frokost, og SÅ få litt søvn, før jeg begynner på Paradoxical Mittens, som vottene heter. Jeg har hatt mønsteret liggende lenge, men hittil har jeg ikke hatt MOT til å begynne.

Nå har jeg ialle fall GARN til mønsteret mitt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Charlotte

15 juni 2008 09:20

Jag tror vi ska på Grönan idag och lyssna på bland annat Amy Diamond, beror lite på väder och vind och intresse för det hela. Kan vara mycket folk där och gissar det är en hel del barn/tonåringar. Kan vara slitsamt det. Angående bilder så kan vi väl ta det ikväll, jag måste nog försöka hinna med lite här hemma innan vi åker iväg. Ok faster, fast oroande hur det ska bli. Blir så less på det hela för det inte ordnas upp fort. Misstänker att hon tror hon kan klara sig själv i stort men det gör hon inte.

 
Ingen bild

Sissi

15 juni 2008 16:47

Lotta: Men å være en del av en hel masse på en konsert kan bli en del av opplevelsen og steminingen:)
At det tar tid med faster KAN man jo se på som et ledd i en grundig utredning. Selv om hun trenger mye hjelp i det daglige, så er det fremdeles mye hun kanskje kan klare; lage seg frokost, stelle seg selv og kle på seg, vanne planter, lese aviser...Dersom man er redd det skal bli farlig for henne ved at hun glemmer slå av komfyr og slikt så vet jeg at det finnes "komfyrvakt" som kan installeres. Ta kontakt med hj.spl og hør hva de tenker, fortell hva du bekymrer seg over, for alfa og omega er SAMARBEID. Både du og de ønsker det beste for faster:)
Ta initiativ og vis interesse for dette, det vil helt sikkert bli ønsket velkommen, og ved å prate med dem unngår man misforståelser som at "Jeg trodde DERE skulle..." og at "Men VI forsto det slik at det var FAMILIEN som ønsket at..."
For alt vi vet kan faster få fortsette å bo hjemme lenge enda, med tilretteleggelse. OG det behøver ikke bli noe dumt liv heller.
Du kan få henne til å la alle hennes utgifter trekkes direkte av konto i banken ved forfall, så blir DET en sak mindre,og man slipper engste seg for regninger som forsvinner, om de blir betalt...
Det er bare om å gjøre å tenke enkelt, smart og rasjonelt - og nytt sett med hennes øyne da.
Det er veldig mange som gjør det slik, og det vil nok fungere for faster også, når hun får det forklart for seg. Hun VIL kanskje ikke ønske noe slikt for det økonomiske, men kanskje må hun bare venne seg til at enkelte ting forandres - for henne som for alle andre når de eldes.

 
Ingen bild

charlotte

15 juni 2008 19:41

Skall skriva om konserten på bloggen vid tilfälle, den var bra! Och vi fick bra platser och såg allt. Prinsessan Madeliene var där också!!
Vi ska träffa en handläggare imorgon tillsammans med faster så nu hoppas jag de ordnar elspis till henne, hon har gas nu. Jag tror att hon kan klara mycket själv utom att laga mat. Så jag är övertygad om att det kommer att gå bra, det bästa är nog trots allt att hon får bo där hon alltid bott. Men jag ska trycka på detta med elspis för gasen är farlig om hon glömmer den på eller har så otur att hon faller när hon ska värma vatten etc. Jag vill att hon skaffar sig fler telefoner, vattenkokare men då måste vi få dit en elektriker som fixar fler uttag i köket. Annars är hon pigg som en mört igen och det är bra. Hon hänger med och det är bra det. Hojta när du vill ha bilder till bloggen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se