Direktlänk till inlägg 6 juni 2008

En ildprøve ligger foran meg

Av sissi-mor - 6 juni 2008 07:05


Det er nesten flaut å innrømme det, men jeg føler det slik foran denne dagen.

Jeg har tidligvakt, og er ferdig kl 14, har frihelg, og fri helt til mandag kveld kl 22.

Så langt alt vel.


Men fredager er legevisitt-dag på jobb og det er jeg som skal ta den. Det er bare andre gang i min sykepleie-karriere at jeg tar visitten. Jeg kan ikke si at jeg gruer meg, men jeg gleder meg ikke heller.


Jeg kjenner pasientene og jeg kjenner legen..men jeg har en utrolig "respekt" for alle autoriteter; det være seg lærere, leger, politi, lensmenn, ansatte ved offentlige kontorer. Jeg føler meg alltid så dum og underlegen. Jeg har pleid å føle det slik overfor kollegaer også tidligere, men DET er det heldigvis slutt på.

SIer til meg selv at jeg er ikke dummere enn alle andre, men det hjelper ikke. Man føler seg fort som en idiot allikevel.


Så da går jeg for å ta den legevisitten i dag da...i sol og varme:)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Charlotte

6 juni 2008 09:38

Varför? Det är bara ett yrke även om de kanske studerat längre än dig. Bara för att det är en myndighet, läkare, polis så betyder det väl inte att den som har "lägre" utbildning är underlägsen. Stora M är precis lika i detta fall, jag har aldrig förstått det. Respekt kan man ha för vem som helst oavsett yrke. Du är precis lika mycket värd som läkaren, utan dig och de andra sjuksköterskna skulle inte läkaren kunna göra sitt jobb! Stå på dig för du är värd massor du med. Vi har nationaldag i Sverige och firar NEJ. Jag har ingen lust fast det kanske blir en fika senare idag.

 
Ingen bild

Sissi

6 juni 2008 14:45

lotta: Ja, du vet jo hvordan saker og ting har vært her i alle de år, og dermed er ikke selvtilliten blitt større.
Jeg VET inni hodet mitt at jeg er ikke dummere enn verre enn alle andre, det er bare slike dumme tanker som kommer av og til. Men jeg MENER samtidig IKKE at noen er bedre mennesker enn meg heller....Er noe ambivalent i forhold til dette, tror jeg. Virker slik. HVa jeg VET er en ting, hva jeg KJENNER er noe annet, og det er det jeg VET som er det riktige...
Dette blir svammel, og jeg er sliten og trøtt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se