Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

Regnvåt dag

Av sissi-mor - 21 maj 2008 08:37


Om denne regnvåte dagen er det ikke stort å si.


Jeg har seinvakt på jobb i dag, og kjenner det skal bli koselig å komme på jobb igjen. Har hatt fri i en uke nå, og da gjør det godt å komme tilbake til mer vanlige rutiner igjen.


Teen min står på, så det skal bli en liten frokost om ikke så lenge. Etter det blir det vel litt huslige sysler, i dag som de fleste andre dager.

<Håper dere der ute slipper å ha regn i dag, det virker ha festet seg over meg.


Si meg....var det ikke noe som het SOL før i tiden...??  Eksisterer det noe slikt fremdeles???

 
ANNONS
 
Anneli

Anneli

21 maj 2008 09:57

Menar du den drickbara fiskleveroljan? Något man kunde ge barnen i flytande form hette SOL vet jag. Jag har sett sådan här i Sverige. Kära maken som är uppväxt i Norge fick alltid en sked varje dag av sin mamma.
Om det är det du menar?!?!

http://annelius.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sissi

21 maj 2008 10:00

Anneli: Jeg tenkte på himmellegemet SOL. Men vi har tran som mange drikker, men aldri jeg og mine barn, for den smaker stygt. Samtidig har vi noe som heter SANASOL. Vitamier og slikt, og det smaker appelsin. Den brukte vi, og den er god. Var bedre da den var tilsatt sukker, den var tykkere og hadde mere smak.

 
eva

eva

21 maj 2008 14:28

Sol och värme finns hos mig i Sverige. Ha en bra dag på jobbet. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ståle

21 maj 2008 17:50

Her titter solen frem nå.... mellom regn og haggelbyger.. ;-)

 
Ingen bild

Sissi

21 maj 2008 22:26

eva: Da håper jeg du sender litt sol hit snarest. Det gjorde jeg til deg tidligere i vår...

Ståle: Du bryr deg vel ikke om verken sol eller regn du som har ny kattunge....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se