Direktlänk till inlägg 6 april 2008

Fugløya helt på nært hold

Av sissi-mor - 6 april 2008 16:01

Så er vi kommet helt nær inntil bebyggelsen...kjenner jeg skulle ønske jeg var der oppe nå og at det var sol og sommer.

Sjekk de imponerende fjellene! Det er et lite vann inne i dalen mellom fjellene, og man finner ikke bedre sted å nyte medbragt niste, selv om turen opp stein-uren kan være strevsom nok-

Det er så idyllisk, og lukter og lyder er helt spesielle. Det er ingen som bor der fast nå lenger, men da jeg var barn bodde det mange der.

Det var kyr, sauer, høns...

Livet var lett og livet var flott for den som var barn og ikke hadde en eneste bekymring i verden.

Jeg kan tenke meg dette er et flott sted for rekreasjon og mental tilheling også.

(Ulempen er at det er mye mygg der....)


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ellen

6 april 2008 19:32

Og molter er det her også - helt nedi fjæra. Det husker jeg.

(Jeg har faktisk noen romantiske minner fra denne øya. Ikke visste jeg da at vi 11 år senere skulle ha 10 årsbryllupsdag og 4 unger - hihi!)

 
Ingen bild

Sissi

6 april 2008 19:55

Ellen: Ja, molter er det også. Vi var oppi dalen og lette da,,,,og utover forbi skolehuset forbi kaia, forbi der gamlekaia var.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se