Direktlänk till inlägg 15 mars 2008

Kristiansund

Av sissi-mor - 15 mars 2008 09:14

I dag skal vi til en vakker by på Nordvestlandet. Den heter Kristiansund, og det som er så spesielt med den er at den ligger på flere øyer der ute i havet. Den har rett nok fått fastlandsforbindelse i de senere år, med en undersjøisk tunnell, men byen har beholdt sitt særpreg.

Det var ikke lett å finne bilder av byen sett fra luften, for de som har ligget på nettet har feil format.

Men her kommer et lite bilde, og jeg skal se om jeg finner ut senere i dag hvor jeg har hentet det-

 
ANNONS
 
christel

christel

15 mars 2008 09:27

Hej Sissi, vilket underbart landskap du lever o bor i. Sambon min jobbade en lite bit från Molde innan jag fick mitt cancer besked o visade bilde från bland annat Aukkra, vilket landskap så fint. Vill önska dig en go helg o mycket myspys, hoppas du e ledig o bara kan njuta. Va rädd om dig kram från christel

http://www.kristallens.blogg.se

 
eva

eva

15 mars 2008 11:42

Önsker deg en god tur til byen! Ha en bra dag. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sissi

15 mars 2008 16:51

christel: Aukra er ikke langt herfra, og jeg har vært der og fått omvisning på Ormen Lange-anlegget før det ble ferdig. Jeg antar det var der din samboer jobbet. Enormt stort var det, og veldig imponerende.
eva: Turen ble bra, og vi koste oss, men det er nå alltid godt å komme hjem igjen da.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 25 juli 2009 11:41

  Jeg innser her og nå at jeg ikke lenger er noen skriver - eller har noe ønske eller behov for å uttrykke meg skriftlig.   Tenkte å avregistrere bloggen nå i dag, men pga en slags omlegging fungerer ikke dette nå i dag... men avregistrering skal det...

Av sissi-mor - 24 juni 2009 14:15

  Jeg har for tiden null behov for blogging, og jeg vet ikke når jeg eventuelt kommer til å komme tilbake med noe heller. Ungene fikk skoleferie i går, og jeg har fire netter fra i morgen før jeg skal ha tre uker VELFORTJENT ferie....skal en tur til ...

Av sissi-mor - 22 maj 2009 17:23

  I dag har jeg vært på MR med kneet mitt som har vært vondt og kranglete den siste måneden. Legen min får resultatet av denne scanningen om en liten uke. Jeg, derimot, er lei av å gå sykemeldt. Prøvde et par dager på jobb siste uke, og gjorde de opp...

Av sissi-mor - 20 maj 2009 12:14

Jeg fikk denne på mail av en venninne, og fikk lyst til å dele den med andre. Jeg vet dessverre ikke hvem som er opphavsmann/-kvinne til denne her: ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sissi-mor med Blogkeen
Följ sissi-mor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se